AMV-kilpailut

Suomessa on runsaasti AMV-kilpailuja. Suurimmat vuosittaiset kilpailut ja tapahtumat tekevät yhteistyötä AMV.fi kanssa ja kilpailut ovat näin ollen osa AMV.fi toimintaa. Jokaisella tapahtumalla on oma AMV.fi-tiimiin kuuluva AMV-vastaava, jotka ovat vastuussa tapahtuman AMV-kilpailusta. Vuonna 2019 AMV.fi tuo mukanaan kilpailuihin omat musiikkiteemapalkinnot. AMV.fi on laatuleima hyvästä kilpailusta.


Yukicon

Yukiconin AMV-kilpailu on avoin kokeneille ja aloitteleville editoijille. Kilpailussa editoijat jaetaan kahteen ryhmään editointikokemuksen perusteella, ja heidän videonsa pisteytetään esikarsinnassa erikseen. Yukiconissa sallitaan myös pelimateriaali lähdemaasta riippumatta ja jaetaan parhaan GMV:n palkinto.


Desucon & Desucon Frostbite

Desuconin kilpailut jakautuvat kahteen tapahtumaan: Desucon Frostbite ja Desucon. Molemmat kilpailut ovat oma yksilönsä, omilla tuomareillaan sekä finalisteillaan.


Nekocon

Muutaman vuoden tauon jälkeen paluun tekevä Nekocon liittyy AMV.fi-kilpailuiden joukkoon vuonna 2019. Nekoconin AMV-kilpailussa halutaan kannustaa sekä aloittelevia että kokeneita editoijia haastamaan itsensä tarinankerrontaan ja omien ideoiden toteuttamiseen. Tätä itsensä haastamista tullaan tukemaan myös kilpailun palkintokategorioilla.

  • Vuoden 2019 kilpailun säännöt julkaistaan: keväällä 2019

Tracon

Traconin AMV-kilpailu on vuosien saatossa muovautunut kovatasoiseksi AMV-kilpailuksi, johon saapuu vuosittain lähemmäs 80 kilpailuvideota. Perinteisesti Traconin kilpailu on tämän johdosta suuntautunut kokeneemmille editoijille, mutta yrittänyttä ei laiteta, sillä kilpailussa on tiedetty pärjäävän myös täysin uusien nimien.


Facebook Twitter YouTube Blogger