Kitsunecon AMV-show

Tervetuloa osallistumaan Kitsuneconin AMV-show’hun!

Luethan säännöt huolellisesti ennen osallistumista. Kaikki kysymykset voit lähettää osoitteeseen sawnah@amv.fi

Sääntöjen rikkominen johtaa videon hylkäykseen.

  • Show’n ilmoittautuminen alkaa 19.9.2018
  • Show’n ilmoittautuminen päättyy 6.10.2018 klo 23:59
  • Show’ssa ei ole esikarsintaa tai tuomaristoa. Mikäli videoita tulee enemmän kuin mahtuu, priorisoimme uusia osallistujia ja aloittelijoita.
  • Show’ssa järjestetään Yleisön Suosikki äänestys.

Säännöt

AMV-show on avoin kaikille.

Show’hun saa osallistua itse tehdyllä animaatio- tai pelimusiikkivideolla. Voit myös koota videosi käyttämällä mangan materiaalia. Show’ssa ei ole lähdemaarajoituksia. Videosi hyväksytään mukaan, kun lähetät videosi arvioitavaksi 6.10.2018 klo 23:59 mennessä. Show’hun saa osallistua, vaikka ei itse pääsisikään paikalle. Ilmoittautumisessa tulee ilmoittaa osallistujan oikea nimi järjestäjien tietoon, mutta itse tapahtuman show’ssa voit esiintyä ainoastaan nimimerkillä niin halutessasi.

Videot tulee lähettää järjestäjien ilmoittaman tiedostojen lähetyspalvelun kautta. Lähetysohjeet löytyvät sääntöjen lopusta. Muita kanavia pitkin lähetettyjä videoita ei hyväksytä, eikä myöskään Youtube-linkkejä.

Usean eri lähdemateriaalin käyttö samassa videossa on sallittua.

Videossa ei tulisi ilmetä ylimääräisiä logoja tai tekstityksiä, joten vältäthän näitä. Show’n järjestäjä tekee jokaiselle videolle erilliset lyhyet esittelyvideot. Editoija saa sisällyttää videoon itse tekemäänsä tekstitystä dialogille tai esimerkiksi kappaleen lyriikoita näin halutessaan.

Tapahtuman kohdeyleisö ovat lapset, joten olethan harkitsevainen videosi sisällön suhteen. Show’n materiaalien ikäraja on K12.

Videon pituus minimissään 30 sekuntia (0:30) ja maksimissaan 6 minuuttia (6:00).

Jokainen osallistuja saa lähettää show’hun arvioitavaksi enintään 1 videon. Myös yhteistyössä usean tekijän kesken tehdyt videot ovat sallittuja, mutta nämä lasketaan jokaiselta siihen osallistuneelta tekijältä yhdeksi videoksi.

AMV-show’n aikana on käynnissä äänestys Yleisön Suosikista, joka palkitaan show’n lopuksi.

Henkilötietojen käsittely

Osallistujien henkilötietoja käsittelee ainoastaan AMV.fi-tiimi. Show’ssa ilmoitetaan videoiden tekijöiden nimet tai nimimerkit heidän oman valinnan mukaan, sekä videon tiedot.

Videoiden lähetys

Lähetä videot Velhosto Xfer-lähetyspalvelun kautta.

Siirry osoitteeseen: http://xfer.velhosto.fi/ Kirjoita Lähetyskoodi / Transfer code: kitsune18

Kirjoita seuraavalle sivulle sähköpostiosoitteesi, nimesi ja nimimerkkisi muodossa: ”etunimi sukunimi (nimimerkki)” sekä

Lähettäjän viite / Sender Reference -kohtaan videon tiedot: videon nimi, lista käytetystä audio- ja videomateriaalista sekä tieto siitä oletko tulossa tapahtumaan, jos tiedossa. Mikäli tiedot eivät mahdu kenttään, voit lähettää videosi ohessa tekstitiedoston, joka sisältää kaikki nämä tiedot.

Tämän jälkeen voit ladata palvelimelle haluamasi video-, kuva- ja tekstitiedostot. Järjestelmä sallii usean tiedoston lähettämisen samalla kertaa.

Mahdollisissa ongelmatilanteissa kokeile ensin käyttöä toisella selainohjelmalla. Mikäli ongelmia yhä ilmenee, ota yhteyttä show'n järjestäjään.

Yhteystiedot

Mikäli ilmenee kysymyksiä show:hun liittyen, otathan yhteyttä järjestäjään sähköpostitse osoitteeseen sawnah@amv.fi.

Show järjestetään yhteistyössä AMV.fi kanssa.