Teemat 2021

Edellisten vuosien tapaan etsimme jälleen vuonna 2021 uudenlaisia AMV:itä väriteemaisilla erikoispalkinnoilla. Palkinnot jaetaan vuoden 2021 tapahtumissa: Desucon Frostbite, Tampere Kuplii, Desucon, Hypecon, Nekocon ja Tracon.

AMV-kilpailut pyörivät tuttuun tapaan tapahtumien valitsemalla tavalla. Teemapalkintoon osallistuvat kaikki osallistujien selkeästi ilmoittamat videot. Voittajan valitsee tuomarikaarti, johon kuuluu AMV.fi:n edustaja, joka ei osallistu kilpailuihin kyseisenä vuonna, sekä editoijien ja yleisön edustajat joka valitaan tapahtumakohtaisesti.

Voittaja julkistetaan AMV-kilpailun yhteydessä eli osana palkintojenjakoa muiden voittajien kanssa. Mikäli video ei läpäissyt tapahtuman päätuomariston esikarsintaa, mutta on kuitenkin valittu voittamaan AMV.fi teemapalkinto, pääsee video suoraan finaaliin ja editoijalle varataan salista paikka AMV-kilpailuun. Mikäli kilpailuihin ei saavu yhtään teemaan sopivaa videota, palkintoa ei jaeta.

Vuonna 2021 AMV.fi Teemoina ovat värit

Teemoina ovat tänä vuonna värit. Haemme tässä kategoriassa editoijilta luovuutta tuoda teemaväri sekä tuomariston että yleisön mieleen videota katsoessa. Värin korostaminen värityksessä ei ole välttämätöntä, vaan sen voi tehdä myös muillakin tavoilla vaikkapa videon tunnelman myötä. Esimerkiksi väri sininen kuvataan luotettavana, lojaalina, loogisena, turvallisena. Ilmoitathan selkeästi kilpailuun ilmoittautuessasi, mikäli haluat osallistua myös kyseisen kilpailun teemapalkintoon.

Desucon Frostbite 2021: Sininen

Kuvataan luotettavuuden, lojaalisuuden, loogisuuden ja turvallisuuden värinä.

Tampere Kuplii 2021: Pinkki

Kuvataan mielikuvituksen, tunteiden, muutoksellisena ja luovuuden värinä.

Desucon 2021: Vihreä

Kuvataan terveyden, toivon, luonnon, kasvun ja tuoreuden värinä.

Hypecon 2021: Keltainen

Kuvataan optimistisuuden, lämmön, ilon, luovuuden ja ystävyyden värinä.

Nekocon 2021: Violetti

Kuvataan viisauden, luksuksen, vaurauden, spirituaalisuuden ja kuninkaallisten värinä.

Tracon 2021: Punainen

Kuvataan voiman, jännityksen, vahvuuden, intohimon ja energian värinä.


Teematuomareiden haku on nyt auki!
Käy vastaamassa kyselyyn jos tuomarointi kiinnostaa: Linkki hakulomakkeeseen