AMV-kilpailujen tulokset

AMV.fi kilpailujen tulokset julkaistaan kilpailujen jälkeen. Tulosten lisäksi kilpailuista julkaistaan esikarsinnan pisteet ja voittajaehdokkaat.


DESUCON FROSTBITE 2020

Desucon Frostbite 2020 AMV-kilpailuun lähetettiin 71 videota, joista finaaliin selvisi 23.

Palkinnot

Kilpailun Paras Video: Watch me make 'em bow - Saizux

Videon tiivis tunnelma on käsin kosketeltavissa ja sen editointi on kaunista, sulavaa ja eheää. Toimivat efektit on synkattu oivallisesti musiikin kanssa ja tarinaan valittu uudenlainen näkökulma vei videon aivan uudelle tasolle.

AMV.fi - Paras 1980-luku: Homous on SYNTIkkapoppia - Kira, cloud\berry & tsudo

Voittajavideo ei päättänyt astua vain pikkuvarpailla kasarin rantavesiin vaan touhussa sukellettiin suoraan syvään päähän. Persoonallinen toteutus tasapainottelee taidokkaasti tribuutin, kertauksen ja soveltavan uudelleenkerronan välillä. Tämä AMV vie modernille aikamatkalle menneisyyteen ja kyyti pitää kiinni katsojasta alusta loppuun saakka.
Palkinnon yhteistyössä HONOR.

AMV-vastaavan Valinta: Ihmisyys - Crowis

Synkällä aiheella tehty toimintavideo jossa tunnelma säilyy koko videon aikana. Animesta valitut kohtaukset on mietitty huolella. Sisäistä synkkaa on hyödynnetty hyvin mitä on tuettu omilla lisäyksillä. Värimaailma on yhtenäinen mikä tekee siitä miellyttävän katsoa. Videon loppuun lisätyt ääniefektit oli toimiva lisäys videoon.

Paras Yhteistyövideo: Homous on SYNTIkkapoppia - Kira, cloud\berry & tsudo

Editoijien työpanos on sulautunut todella hyvin yhteen ja videon tarina on rakennettu alusta loppuun yksityiskohtaisesti musiikkiin sopivalla tavalla. Tämän videon seikkailulle haluaa lähteä kerta toisensa jälkeen uudestaan.

Paras Huulisynkka: The Maniac Anthem - Shiryouiro

Videon päähenkilö sitoo katsojan pikkusormensa ympärille ja vetää hänet mukaan elämänsä matkalle. Videon fokus ei ole ainoastaan huulisynkassa, vaan sen ympärille on luotu oma tarinansa. Musiikki ja hahmo kulkevat käsi kädessä eikä taidokas editointi jätä ketään kylmäksi.

Paras Synkkämielinen: i lost you - Led-God

Haikea ja surumielinen tunnelma ovat hyvin läsnä tässä videossa. Hahmojen välinen suhde on tuotu kauniisti esiin upeilla kohtausvalinnoilla. Videon eheä värimaailma tuo tunteet pintaan ja välittää katsojalleen sen surullisen ja synkän maailman.

Paras Seikkailu: Digital Zero - Saizux

Voittajavideo on seikkailua puhtaimmillaan ja se tempaisee katsojan mukaansa alusta lähtien. Teos on uskollinen alkuperäismateriaalilleen ja kertoo vangitsevan tarinansa parhaalla tavalla: hahmojen kautta. Videota on miellyttävä katsoa, ja se saa hymyn huulille.

Paras Huumori: Light kertoo musiikkimaustaan - Allyanarie

Yllättävä, mutta toimiva yhdistelmä. Videoon tehdyt muokkaukset loivat siihen täysin uuden kontrastin ja vahvistivat tarinan sanomaa. Toimii myös useamman katselukerran jälkeen.

Paras Klassikko: Never Bloom - btloov

Tuomaristo ei ollut ennen nähnyt videon lähdemateriaalia käytettävän näinkin taitavasti. Video on upea pakkaus, josta menoa ja tunnelmaa ei puutu. Editointi videossa on taitavaa, ja siirtymät sekä efektit tekevät siitä ilon katsoa.

Yleisön Suosikki: Ensimmäinen Rakkaus - Savezone

Yleisöäänet:

1. Savezone – Ensimmäinen Rakkaus97 ääntä (15.88 %)
2. EwiZew – My next journey86 ääntä (14.08 %)
3. Crowis – Ihmisyys78 ääntä (12.77 %)